Arheološka istraživanja na otocima Krku, Rabu i Pagu i u Hrvatskom primorju : znanstveni skup, Krk, 24-27. IX. 1985. - Znanstveni skup (1985 ; Krk); Zaninović, Marin; Matijašić, Robert; Jurišić, Mario; Šimunović, Petar; Buškariol, Frane; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1989)
Summaries
Na spor. nasl. str.: Archaeological researches of the islands of Krk, Rab and Pag and of Croatian Littoral
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Krk; Rab; Pag; Hrvatsko primorje; antička naselja; podvodna arheologija; liburnski cipus; rimske stele; tegule; toponimi; Baška; Stranče-Gorica