Arheološka istraživanja na otocima Cresu i Lošinju : znanstveni skup, Mali Lošinj, 11-13. listopada 1979. - Znanstveni skup (1979 ; Mali Lošinj); Čečuk, Božidar; Orlić, Marijan; Badurina, Anđelko; Težak-Gregl, Tihomila; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1982)
Sažeci na više jezika
Na spor. nasl. str.: Recherches archeologiques dans les îles de Cres et de Lošinj
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Cres - arheološka topografija; Lošinj - arheološka topografija; Osor; Valunska ploča; Osorski evanđelistar; podvodna arheologija; hidroarheološka istraživanja; Ilovik; Kvarner; rimsko staklo; numizmatika