Frühe Eisenfunde im Odergebiet : Studien zur Hallstattzeit in Mitteleuropa - Derrix, Claudia (Bonn : Habelt, 2001)
Zusammenfssung
Streszczenie
Bibliografija: str. 178-210 i uz tekst
Keywords: željezno doba; halštat; srednja Europa; Poljska - arheološka nalazišta; Odra; oružje; mačevi; konjska oprema; pojasne garniture