Evolutia uneltelor si armelor de piatra cioplita descoperite pe teritoriul Romaniei - Paunescu, Alexandru (Bucuresti : Editura Academiei Republicii Socialiste Romania, 1970)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska -- arheološka nalazišta; prapovijest; prapovijesna arheologija; prapovijesne kulture; paleolitik; litička analiza; oruđe; oružje