Halštatska keramika u Sloveniji : prispevek k proučevanju halštatske grobne keramike in lončarstva na Dolenjskem - Dular, Janez (Ljubljana : Slovenska akademija znanosti in umetnosti, 1982)
Zusammenfassung
Inv. br. arh13F/2009: Fotokopija, spiralni uvez
Bibliografija (kratice): str. 241-242
Bilješke: str. 242-248
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; prapovijesna keramika; halštat