Arheološka istraživanja na području otoka Korčule i Lastova : znanstveni skup, Vela Luka i Korčula, 18.-20. travnja 1991. - Znanstveni skup (1991 ; Vela Luka ; Korčula); Radić, Dinko; Čečuk, Božidar; Zaninović, Marin; Kuntić-Makvić, Bruna; Kozličić, Mithad; Jurišić, Mario; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 2001)
Summaries
Na spor. nasl. str.: Archaeological research on the islands of Korčula and Lastovo
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Korčula - topografija; Lastovo; Ubli; Pelješki kanal; Vela špilja; podvodna arheologija; gradine; rimska naselja; numizmatika