Arheološka istraživanja u Zagrebu i njegovoj okolici : znanstveni skup o 100. obljetnici Društva, Zagreb, od 14. do 16. studenog 1978. godine - Rapanić, Željko (Izdanja Hrvatskog arheološkog društva ;, 1981)
Zusammenfassungen