Arheološka istraživanja u Istri : znanstveni skup, Poreč, 22.26. rujna 1994. - Znanstveni skup (1994 ; Poreč); Buršić-Matijašić, Klara; Mihovilić, Kristina; Matijašić, Robert; Jurišić, Mario; Starac, Alka; Karinja, Snježana; Kuntić-Makvić, Bruna; Hrvatsko arheološko društvo (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1997)
Sažeci na više jezika
Na spor. nasl. str.: Archaeological research in Istria
Tekstovi na vuiše jezika
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Istra - arheološka istraživanja; Nezakcij; Verige; Brtonigla; Maklavun; antički ribnjak; rimske luke; rimska vila