Crnokalačka bara : naselje starčevačke i vinčanske kulture - Tasić, Nikola; Tomić, Emilija (Kruševac : Narodni muzej Kruševac ; Beograd : Arheološko društvo Jugoslavije, 1969)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 7 i uz tekst
Keywords: prapovijesna naselja; Pomoravlje; Podunavlje; starčevačka kultura; vinčanska kultura