Banjica : naselje Vinčanske kulture - Todorović, Jovan; Cermanović, Aleksandrina (Beograd : Muzej grada Beograda, 1961)
Zusammenfassung
Ćir
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: vinčanska kultura; neolitik; prapovijesno naselje; zemunice; ognjišta; oruđe; keramika; terakote; antropomorfna plastika; koštani predmeti; kultni predmeti