Kontakte längs der Bernsteinstrasse : (zwischen Caput Adriae und den Ostseegebieten) in der Zeit um Christi Geburt, Materialen des Symposiums, Kraków, 26.-29. April 1995. - Majnarić-Pandžić, Nives; Guštin, Mitja (Krakow : Muzeum Archeologiczne w Krakowie, 1996)
Sažeci na poljskom jeziku
Sadrži: Cornacum (Sotin) and Cibalae (Vinkovci) as examples of the early romanization of late La Tene communities in Southern Pannonia / Nives Majnarić-Pandžić
Zbornik radova
Tekstovi na njem ili engl. jeziku
Bibliografija iza svakog teksta
Keywords: jantar; jantarni put; trgovački putevi; importi; željezno doba; laten