Rudna glava : najstarije rudarstvo bakra na Centralnom Balkanu - Jovanović, Borislav (Bor : Muzej rudarstva i metalurgije ; Beograd : Arheološki institut, 1982)
Zusammenfassung
Na uspor. nasl. str.: Rudna Glava : der älteste Kupferbergbau im Zentralbalkan
Bibliografija: str. 129-135
Kazalo
Dar prof. Nives Majnarić-Pandžić - inv. 11707
Keywords: rudarstvo; arheološka nalazišta; rudnik bakra; eneolitik; bakreno doba; Balkan