Naselja starijeg gvozdenog doba u jugoslavenskom Podunavlju - Medović, Predrag (Beograd : Pokrajinski zavod za zaštitu spomenika kulture SAP Vojvodine : Savez arheoloških društava Jugoslavije, 1978)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 65-70
Keywords: arheološka nalazišta; željezno doba; Podunavlje; prapovijesna naselja