Klučov : staroslovanské hradiště ve střednich Čechach : (k počátkům nejstarších slovanských hradišt v Čechách) - Kudrnáč, Jaroslav (Monumenta archaeologica : acta praehistorica, protohistorica et historica Instituti archaelogici Academiae scientarum Bohemoslovacae ; ;, 1970)
Zusammenfassung