Die Linienbandkeramik in der grossen ungarischen Tiefebene - Kalicz, Nándor; Makkay, Janos (Budapest : Akadémiai kiadó, 1977)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 218-224 i uz tekst
Kazala
Keywords: Mađarska - arheološka nalazišta; prapovijest; neolitik; prapovijesna keramika; linearnotrakasta keramika