Neoliticul pe teritoriul Romaniel : consideratii - Comsa, Eugen (Bucureşti : Editura academiei Republicii socialiste Romania, 1987)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; neolitik