Poetovio, zahodna grobišča I : grobne celote iz Deželnega muzeja Joanneuma v Gradcu = Poetovio, the Western cemeteries I : grave-groups in the Landesmuseum Joanneum, Graz - Istenič, Janka; Daszkiewicz, Malgorzata; Schneider, Gerwulf (Ljubljana : Narodni muzej Slovenije, 1999)
Summary
Tekst usporedo na slov. i engl. jeziku
Bibliografija: str. 212-224 i uz tekst
Keywords: Slovenija - arheološka istraživanja; nalazišta; arheološki nalazi; Ptuj; rimska nekropola; rimska keramika; staklo; lampice; amfore; kemijska analiza amfora