Präparation zu Caesar, Bellum Gallicum. 2. Heft, Buch V-VII - Caesar, Gaius Julius; Haellingk, Wilhelm (Münster : Achendorffschen Buchhandlung, 1908)
Latinsko-njemački rječnik za knjige 5-7 Cezarova Galskog rata.
Keywords: Cezar; Galski rat -- Commentarii de bello Gallico; komentar