Präparation zu Caesar, Bellum Gallicum. 1. Heft, Buch I-IV - Caesar, Gaius Julius; Haellingk, Wilhelm (Münster : Aschendorffschen Buchhandlung, 1908)
Latinsko-njemački rječnik za prve 4 knjige Cezarova Galskog rata.
Keywords: Cezar; Galski rat -- Commentarii de bello Gallico; komentar