Psihomotorički razvoj djeteta u prve dvije godine života : s normama razvoja - Čuturić, Nevenka (Jastrebarsko : Naklada Slap, 2001)
Pitanje koje se danas postavlja u svezi s razvojem zdrave djece ne odnosi se samo na problem slijedi li dijete ''''''''normalne zakonitosti razvoja'''''''', nego koristi li ono pritom svoje pretpostavke na najbolji mogući način. Zakonitosti i redoslijed u pojavljivanju određenih pojava u psihičkom razvoju djece omogućavaju nam poznavanje i očekivanje određenih ponašanja u stanovitoj dobi. Ritam pojavljivanja tih pojava razlikuje se od djeteta do djeteta. U ovoj su knjizi obrađeni aspekti razvoja djeteta u prve dvije godine života s mormama razvoja dobivenim na našoj djeci.
VII. Zaključci
Str.115-122: Bibliografija
Keywords: psihologija djeteta; motorika; okulomotorika; razvoj govora; razvoj riječi; formiranje rečenice; norme razvoja govora; psihomotorički razvoj