Devijacije i promašaji : etnografija domaćeg socijalizma - Čale Feldman, Lada (Biblioteka Nova etnografija, 2006)
Zbornik obuhvaća priloge u širokom rasponu od disciplinarno-teorijskih, metodoloških i epistemoloških promišljanja o problematici etnografskog i kulturno-antropološkog pristupa socijalizmu do studija koje se bave deskripcijom, interpretacijom i simptomalnom analizom fenomena u pojedinim tipičnim sektorima "socijalističke stvarnosti".