Hrvati koji su stvarali Europu - Tanta, Ivan (Biblioteka Čuvari blaga, 2003)
U knjizi su sakupljeni kratki životopisi tridesetorice Hrvata koji su svojim djelovanjem u raznim područjima znanosti, umjetnosti i društva dali svoj doprinos europskoj povijesti.