Školsko ocjenjivanje znanja - Grgin, Tomislav (Jastrebarsko : Naklada Slap, 2001)
Ovo je cjelovita monografija o problemima ocjenjivanja školskog znanja. Trece izdanje prethodno naslovljeno Školska dokimologija na neki nacin samo govori o vrijednosti djela
Školska dokimologija -- Analiza subjektivnog načina ocjenjivanja -- Objektivniji postupci mjerenja znanja
Str. 189-196: Bibliografija
Keywords: ocjenjivanje; dokimologija; školske ocjene