Školsko ocjenjivanje znanja - Grgin, Tomislav (Spektar ;, 2001)
Ovo je cjelovita monografija o problemima ocjenjivanja školskog znanja. Trece izdanje prethodno naslovljeno Školska dokimologija na neki nacin samo govori o vrijednosti djela