Ablativot, instrumentalot i lokativot vo najstarite grčki tekstovi - Ilievski, Petar Hr. (Skopje : [s. n.], 1961)
Summary
Mak. ćir
Na poleđini nasl. str.: The ablative, instrumental and locative in the oldest Greek texts
Bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: grčki jezik; gramatika