Šibenski bilježnici – Pietrobono Pagano (1436. - 1437.) - Birin, Ante, povjesničar (Array, 2009)
U prilogu su objavljeni spisi šibenskoga notara Pietrobona Pagana iz 1436. i 1437. godine, koji se čuvaju u Državnome Arhivu u Zadru. Riječ je o pedeset i tri dokumenta, od toga trideset i devet oporuka i četrnaest brevijarija oporuka, koji predstavljaju dragocjen izvor za proučavanje povijesti svakodnevice te društvenih odnosa i gospodarskih prilika u srednjovjekovnoj šibenskoj općini