Obilna enteroragija kod bolesnice s Crohn-ovom bolesti - Kozić, Mate (Array, 2009)
Opisan je slučaj masivnog, po život opasnog, krvarenja kod 40-godišnje bolesnice s Crohn-ovom bolesti. Dijagnoza je postavljena MSCT-angiografijom i koloileoskopijom. Krvarenje je prestalo pontano. Tijekom 3 godine pracenja bolesnica je u dobrom stanju i nije bilo recidiva krvarenja