Zagrebačka Židovka Heda Stern u lovu na Pavelića - Krišto, Jure (Array, 2010)
Na temelju dokumenata iz američkih arhiva odnedavno dostupnih javnosti, autor analizira nastojanja Zagrepčanke židovskog podrijetla Hede Stern u lociranju Ante Pavelića.