Chronic lymphocytic leukemia : insights from lymph nodes & bone marrow and clinical perspectives - Jakšić, Ozren (Array, 2010)
B-stanična kronična limfocitna leukemija (B-KLL) je obilježena izrazito varijabilnom raspodjelom tumorske mase između periferne krvi, koštane srži i limfnih organa, što je značajno određivanje kliničkih stadija, klasifikaciju i prognozu. Ove kliničke značajke zajedno s novim nalazima o značaju B-staničnog receptora i njegove stimulacije uz potporu mikrookoliša ukazuju na značajnu ulogu tkiva (limfni organi i koštana srž) u patogenezi B-KLL-a