Misleading presentations of malignant breast diseases : role of clinical cytology - Kaić, Gordana (Array, 2010)
Opisali smo dva primjera zavaravajućih prezentacija bolesti dojke da privučemo pažnju na ulogu kliničke citologije kao dijela multidisciplinarnog pristupa bolestima dojke. U prvom slučaju Pagetove bolesti bradavice dojke, klinički i radiološki se ne uočavaju znakovi karcinoma, dok drugi slučaj primarnog non-Hodgkin limfoma, imitira uznapredovali karcinom dojke