Number of counting cells and cytospins selection influences on bronchoalveolar lavage cell profiles - Harabajsa, Suzana (Array, 2010)
Citološka analiza bronhoalveolarnog lavata (BAL) sastavni je dio rutinske obrade u citološkom laboratoriju. Kvantitativne promjene staničnog sastava BAL-a omogućuju informacije o prisustvu ili odsustvu plućnih bolesti