Pap Test – with or without vaginal smear? - Miličić-Juhas, Valerija (Array, 2010)
Cilj ove studije bio je procijeniti medicinsku i ekonomsku opravdanost uzimanja vaginalnog razmaza u sklopu primarnog probira cervikalnog karcinoma i njegovih prekursora