Estimating clinical outcome of HPV induced cervical lesions by combination of capsid protein L1 and p16INK4a protein detection - Krivak-Bolanča, Ines (Array, 2010)
Svrha istraživanja bila je istražiti mogućnost predviđanja kliničkog ishoda lezije vrata maternice uz pomoć imunoloških testova provedenim na obriscima vrata maternice lezija