FNA based diagnosis of head and neck nodal lymphoma - Gjadrov Kuveždić, Koraljka (Array, 2010)
Citomorfološka analiza uzorka dobivenog punkcijom tankom iglom neizostavna je metoda u dijagnostici i praćenju liječenja promjena u području glave i vrata. Cilj ove studije bio je utvrditi učinkovitost citomorfološke i imunocitokemijske analize u dijagnostici limfoma u području glave i vrata