Zaštita okoliša u stavovima i ponašanju studenata Koprivničko - križevačke županije - Kantar, Sandra (Array, 2009)
U ovom radu prezentiraju se podaci dobiveni istraživanjem na prigodnom uzorku studentske populacije u Koprivničko–križevačkoj županiji na temu zaštite okoliša. Studenti Visokog gospodarskog učilišta su senzibiliziraniji za temu zaštite okoliša u odnosu na studente Visoke poslovne škole, međutim, ukupno gledajući, njihov svakodnevni angažman u zbrinjavanju otpada nije zadovoljavajući. Samo 5% studenata je aktivno u nevladinim organizacijama za zaštitu okoliša u županiji