The Gray's Elegy argument: denoting concepts, singular terms, and truth-value dependence - Rebera, Andrew P. (Array, 2009)
U notorno nejasnom “argumentu Grayeve Elegije” (AGE) u spisu “On Denoting” Russell argumentira protiv teorije označavajućih pojmova koju je iznio u svojemu ranijem djelu The Principles of Mathematics (PoM). Nathan Salmon tvrdio je da se namjera AGE sastoji u tome da demonstrira neistinitost teze da su određeni opisi singularni termini, što je gledište koje pripisuje Russellu u PoM. U sličnom je duhu Peter Hylton tvrdio da AGE možemo shvatiti tako da ranome Russellu pripišemo princip istinosnovrijednosne ovisnosti. U ovome članku tvrdim da Russell nije bio obvezan ni na koje od tih stajališta. Ako Salmon i Hylton pogrešno karakteriziraju Russellovo stajalište u PoM, onda oni, tvrdim, pogrešno karakteriziraju i AGE. Stoga zaključujem tako što predlažem način na koji moj prikaz odnosa između teorije označavajućih pojmova i Russellova stajališta u “On Denoting” može rukovoditi našim pristupom AGE-u