The paradox of knowability from a Russellian perspective - Giaretta, Pierdaniele (Array, 2009)
Ukratko su prikazani paradoks znatljivosti i prijepor o njemu. Razjašnjene su neke pretpostavke za koje se čini da su manje-više prešutno sadržane u raspravi o njemu. Stavljene su i integrirane u raslovski okvir, odakle se izvodi formalni paradoks veoma sličan Russell-Myhillovu paradoksu. Izneseno je njegovo rješenje unutar raslovske formalne logike koje je uveo A. Church. Slijedi da bi znanje trebalo razvrstati u tipove. Istaknuti su neki relevantni vidovi razvrstavanja znanja u tipove