Sreća kao problem - Profaca, Maja (Array, 2009)
Suvremena zapadna društva pridaju veliku pozornost problemima vezanima uz ljudsku sreću. Ono što je karakteristično za ovu zaokupljenost tretiranje je negativnih emocija kao poremećaja. Služeći se interdisciplinarnim pristupom, ovaj je članak pokušao izložiti nekoliko važnih problema aktualnih gledišta o sreći, socijalizaciji emocija te ukazati na moguća ograničenja nekih utjecajnih teorija