Masovno slobodni - Alić, Sead (Array, 2009)
Ideja rada je predstaviti razmišljanja o bitnim promjenama slobodnoga vremena u kontekstu pojavljivanja mas medija. Ironičnost naslova sugerira kritički pristup ovog rada koji želi ukazati na temeljne promjene razumijevanja osnovnih pojmova kao što su sloboda, igra ili dokolica. Rad želi podsjetiti na neke suvremene oblike zavođenja i manipuliranja koji su za svoje područje rada odabrali upravo »slobodno vrijeme«. Kritičke dimenzije teorija medija, te još strože filozofije medija, u ovom području pronalaze ključne dokaze pretvaranja suvremenog građanina i subjekta u promatrača/gledatelja/potrošača, kao novog proletera oblikovanog za vremena »prvobitne akumulacije medijskog prostora«