Primjena teorije automata u razvoju programskog sustava za vrednovanje učenja : magistarski rad - Kovačić, Božidar; Skočir, Zoran (Zagreb : B. Kovačić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: odgojno-obrazovni proces, automat, relacijski model podataka, pitanje, odgovor, ispit
Key words: teaching process, automatic device, relationship data model, question, answer, exam
Bibliografija str. 100-101.