Primjena teorije automata u razvoju programskog sustava za vrednovanje učenja : magistarski rad - Kovačić, Božidar (B. Kovačić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: odgojno-obrazovni proces, automat, relacijski model podataka, pitanje, odgovor, ispit