Značajke za raspoznavanje komunikacijskih signala u elektroničkom izviđanju : magistarski rad - Smiljanić, Boris; Bajić, Milan (Zagreb : B. Smiljanić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: diskretne modulacije, svojstvene vrijednosti, Karhunen-Loeve transformacija, entropija, autokorelacija, eksces, klasificiranje bez nadzora, klasificiranje s nadzorom, analiza grupa, subjektivno klasificiranje, objektivno klasificiranje
Keywords: discrete modulations, eigenvalues, Karhunen-Loeve transformation, entropy, autocorrelation, kurtosis excess, unsupervised classification, supervised classification, objective classification
Bibliografija str. 36.