Elektroničko sklopovlje za praćenje učinkovitosti rehabilitacije donjih ekstremiteta : magistarski rad - Krois, Igor; Tonković, Stanko (Zagreb : I. Kos ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: linearni promjenjivi diferencijalni transformator, pretvornik, mjerenje težine
Key words: linearly variable differential transformer, transducer, weight measurement
.