Algoritmi za planiranje koncentratorskih telekomunikacijskih mreža primjenom geografskog informacijskog sustava : magistarski rad - Šarić, Davor; Kos, Mladen (Zagreb : D. Šarić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: planiranje ,reža, pristupne (pretplatničke) mreže, geografski informacijski sustav (GIS), nakupine, koncentrator, pridjeljivanje terminala, topologija mreže, dizajniranje mreža, heuristički algoritmi
Keywords: network planning, access (subscriber) networks, geographical information system (GIS), clusters, concentrator, terminal assignment, network toplogy, network design, heuristic algorithms
Bibliografija str. 79-80.