Algoritmi za planiranje koncentratorskih telekomunikacijskih mreža primjenom geografskog informacijskog sustava : magistarski rad - Šarić, Davor (D. Šarić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: planiranje ,reža, pristupne (pretplatničke) mreže, geografski informacijski sustav (GIS), nakupine, koncentrator, pridjeljivanje terminala, topologija mreže, dizajniranje mreža, heuristički algoritmi