Programirljivi uređaj za mjerenje energetskih veličina u industrijskim mrežama : magistarski rad - Bego, Ozren; Milun, Stanko (Zagreb : O. Bego ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: harmonička analiza, mjerna nesigurnost, mjerenje snage
Key words: harmonic analysis, measurement uncertainty, power mesaurement
Bibliografija str. 81-82.