Informacijski model raspodijeljenog sustava upravljanja cestovnim prometom : doktorska disertacija - Anžek, Mario (M. Anžek ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: sudionik u prometu, signalni sustav, područje, prometna zona, raskrižje, samostalna signalna skupina, signalni plan, plan raspodjele, taktički detektor, lokalni uređaj