Upravljanje dodjelom informacijskih kapaciteta kod brzih komunikacijskih mreža : magistarski rad - Parun, Darko; Kos, Mladen (Zagreb : D. Parun ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: ATM, statističko multipleksiranje, CAC, dodjela informacijskog kapaciteta, dimenzioniranje, javna mreža
Key words: ATM, statistical multiplexing, CAC, bandwidth assignment, dimensioning, public network
Bibliografija str. 108-111.