Upravljanje dodjelom informacijskih kapaciteta kod brzih komunikacijskih mreža : magistarski rad - Parun, Darko (D. Parun ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: ATM, statističko multipleksiranje, CAC, dodjela informacijskog kapaciteta, dimenzioniranje, javna mreža