Paralelni simulacijski postupci u procjeni prometnih svojstava čvora s asinkronim načinom prijenosa : magistarski rad - Venturin, Rima; Sinković, Vjekoslav (Zagreb : R. Venturin ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: ATM, prometne performanse, udio izgubljenih ćelija, ON-OFF model izvora, statistički multipleks, ubrzavajuće simulacijske metode
Key words: ATM, traffic performance, Cell Loss Ratio, ON-OFF source model, statistical multiplex, speed-up simulation techniques
Bibliografija str. 79-82.